E.M.C.I.

Om onafhankelijkheid en kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het E.M.C.I. register. Het EMCI is een onafhankelijke organisatie die wereldwijd mensen en bedrijven die in de maritieme sector werken certificeert. U kunt daarbij denken aan maritieme jachtexpert, havenmeesters, makelaars, taxateurs. 

EMCI Register is een wereldwijd bekend keurmerk en heeft een register waarin gezocht kan worden op mensen en bedrijven die gecertificeerd zijn.

We vallen hiermee ook onder het klacht- en tuchtrecht van het EMCI. Dat betekend een professionele procedure in geval van een conflict of betwisting welke niet onderling opgelost kan worden. Hier kunt u het klachtenformulier invullen: https://globalnetworkgroup.wufoo.com/forms/w1o0q82c16p0s8i/ 

Alle full gecertificeerde EMCI leden hebben een gekwalificeerde beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Daarnaast zijn we als lid professioneel opgeleid en zijn we verplicht jaarlijks de eigen kennis- en vaardigheden te onderhouden.

De jaarlijkse onderhoudsverplichtingen liggen vast in het CPD programma (Continuing Professional Development) om zo de kwaliteit en professionaliteit te waarborgen.

Kijk gerust eens op de website van het E.M.C.I. voor meer informatie : https://emci-register.com/nl/home